tiistai 24. toukokuuta 2011

Hommafoorumin käyttöohjeet

Viime aikoina olen pyörinyt ehkä liikaakin maahanmuuttokriitikoiden Hommafoorumilla. Sen takia ajattelin luoda käyttöohjeet niitä varten jotka aikovat joskus foorumille liittyä ja mahdollisesti aloittaa keskustelemaan.

Sääntö 1

Tämä on jopa kaikista säännöistä tärkein. Hommaforumille kirjoittaessaan on muistettava aina ylistää sitä kuinka eri maahanmuuttovastaiset Perussuomalaisten edustajat (suurimpana tietysti Halla-Aho) puhuu aina asiaa ja hänen tukemisensa foorumilla pysyäkseen on elin ehto. Tarvittaessa myös Teuvo Hakkaraisen kommentit ovat hyviä ja keskustelua herättäviä.

Jos joku foorumilla sattuu mollaamaan tai kyseenalaistamaan Halla-Ahon ja muiden edustajien tekstejä ja kommentteja on hänet leimattava joko kukkahattutätiksi tai maahanmuutto myönteiseksi hihhuliksi. Nämä leimat siis myöt saat jos erehdyt maahamuuttokriittisten edustajien kommentteja arvostelemaan.


Sääntö 2


Ensimmäisen säännön opittuaan on hyvä siirtyä sääntöön kaksi. Eli Hommaforumilla kukoistavaan mediakritiikkiin. Samat periaatteet pätevät kuin kohdassa yksi eli kaikenlainen maahanmuttokriittisyyden arvosteleminen ja maahanmuuton tukeminen tarkoittaa automaattisesti kukkahattutät-leimaa otsaan.

Tärkeä osa mediakritiikkiä ovat myös maahanmuuttajiin kohdistuvien viharikoksiin liittyvä uutisointi. Jos tällaista havaitaan on syytä leimata koko Suomen oikeusjärjestelmä täynnä kukkahattutätejä oleviksi hörhöiksi. Hyvä on myös muistuttaa joka ikinen kerta siitä, kuinka maahanmuuttajat eivät Suomessa muuta ehdikkään tehdä kuin raiskata, hakata viattomia ja ryöstää kauppoja. Suotavaa tietenkin on, että kokemus on joko omakohtainen tai ainakin kaverilta kuullut. Tämä tuo argumentille lisää painoarvoa.

Sääntö 3


Salonkikelpoisessa maahanmuuttokriittisyys keskustelussa on suotavaa käyttää erilaisia asiaan liittyviä sivistyneitä termejä kuten "mamu", "kulttuurinrikastaja", "kantasuomalainen","punaviherlogiikka" ja jo edellemainittu "kukkahattutäti" . Nämä ja muut termit tuovat esiin keskustelijan todellisen tiedon maahanmuuttoon liittyvissä asioissa.

Sääntö 4

Vielä erikseen on mainittava Islamiin liittyvän keskustelun keskeinen piirre. Jokaiseen argumenttiin on hyvä tunkea joko lauseita suoraan koraanista, tai muistutella siitä, kuinka muslimimiehet hakkaavat vaimojaan paljon enemmän kuin esimerkiksi kantasuomalaiset. Tietysti myös terrorismiuhka on hyvä tuoda esille silloin tällöin.

Näillä edellämainituilla säännöillä pääset ainakin hyvin vauhtiin Hommafoorumin keskustelussa ja sinustakin tulee osa valveutunutta sivistyneistöä joka vastustaa maahanmuuttoa tilanteessa kuin tilanteessa.

1 kommentti:

  1. Oletko muuten huomannut, kuinka monet persut ja hommafoorumilaiset ovat sukua keskenään? Oli pakko hieraista muutaman kerran silmiään herra Hakkaraisen kertoessa, kuinka hänenkin sukulaisensa ylväänä Suomen sinivalkeita rajoja puolustaessaan tuon tuostakin törmää neekeriukkoon, joka oitis lasketaan Suomeen, jos vain osaa "turvapaikka" sanoa. Olen nimittäin kuullut tämän sanasta sanaan saman tarinan kolmelta muultakin persulta. Onko heillä a) rajalla yhteinen sukulainen, b) pääsyvaatimuksen puolueeseen rajalla työskentelevä sukulainen, c) huono mielikuvitus ja vain yksi tarina, jota kaikki toistelevat?

    VastaaPoista